Weetje

Wist u dat de Strandrups geen rupsbanden meer heeft?

Om de rit op strand comfortabeler te laten verlopen heeft de Strandrups tegenwoordig 6 brede banden in plaats van rupsbanden.

En omdat alle wielen worden aangedreven komt deze niet vast te zitten in het zand.

Weet u dit?


Veelgestelde vragen aan ons :

Hoeveel mensen kunnen er per rit mee?

>

Er mogen 9 personen meerijden met de Strandrups, waarvan maximaal 4 personen in een rolstoel. De begeleiders tellen uiteraard ook mee.

Kan ik met mijn rolstoel in de Strandrups?

>

Ja zeker. De Strandrups heeft een lift zodat u makkelijk en veilig in de Strandrups kunt komen. Ook een bed past in de Strandrups.

Wat kost het?

>

De kosten van een strandrit zijn € 100.00 Individuele gasten kunnen alleen via mail of telefonisch reserveren, voor hen geldt een aangepast tarief van € 12.50 per persoon. U betaalt via ons online boekingssysteem.

De kosten van een boottocht zijn € 100.00 per tocht met max 12 personen. U betaalt ter plekke (pin)

Wanneer rijdt de Strandrups?

>

De Strandrups rijdt jaarlijks vanaf april tot zolang het weer het toelaat (vaak nog tot eind oktober). In juni, juli en augustus rijden we niet in het weekend. Bij grote drukte op het strand kan uit veiligheidsoverwegingen worden besloten dat een rit niet doorgaat.

Hoe hard rijdt de Strandrups?

>

Op het strand rijdt de Strandrups ongeveer 4 km/u. ofwel 'loopsnelheid'. Mocht u met meer dan 9 personen zijn, dan kan men als begeleider makkelijk meelopen.

© 2024 All Rights Reserved | Strandrups Noordwijk